Mere end “bare” pølser


Hotdog Experten har maskiner, der kan servicere dine gæster med popcorn, candyfloss og pandekager. Ønsker du at leje enten en popcornmaskine, leje en candyflossmaskine eller at leje en pandekagemaskine kan vi nemt hjælpe dig med dette til billige priser.

Udlejning af vores maskiner til enten popcorn, candyfloss eller pandekager bruges blandt andet ved følgende arrangementer:

– Receptioner
– Åbent hus
– Fødselsdage
– Konfirmationer
– Jubilæer
– Bryllupper
– Grillfester

Når vi udlejer popcornmaskiner, udlejer candyflossmaskiner og udlejer pandekagemaskiner sker dette ikke alene til private småfester, men så absolut også til større arrangementer. Hvis du står og skal leje en popcornmaskine til børnefødselsdagen med 30 børn, eller har brug for hele arsenalet med candyfloss, popcorn og pandekager til en rund fødselsdag med 300 gæster, kan vi hjælpe dig i begge tilfælde både professionelt, billigt og hurtigt. 

Hvad end du vælger at leje en popcornmaskine, candyflossmaskine eller vælger at leje en pandekagemaskine, er alle apparater nemme at betjene. Også for nybegyndere. Derudover har vi naturligvis guides til maskinerne, og vi hjælper dig gerne i gang med at bruge dem, hvis du ønsker dette.

Når festen, børnefødselsdagen eller konfirmationen er ovre tager vi os naturligvis af rengøringen af maskinerne, og afhentning kan eventuelt også arrangeres. Vi tager os af alt det sure slid og lader dig blive festens centrum og børnenes yndling med en lejet popcornmaskine til billige penge!

Ønsker du også levering og bemanding af popcornmaskinen, candyflossmaskinen eller pandekagemaskinen kan dette også arrangeres efter aftale. Spørg efter bemanding og levering, når du kontakter os – Du er i det hele taget velkommen til at komme med alle de spørgsmål, du kan tænke på. Sikkert er det, at hvis du ønsker at leje en popcornmaskine, leje en candyflossmaskine eller leje en pandekagemaskine, kan vi hjælpe dig – og det hele er naturligvis billigt, hygiejnisk og sikkert.

Nemmere bliver det ikke at sikre en god fest for store og små!